Rektör Uzun’un kutlama mesajı (Hergün Gazetesi)

Yayın Tarihi : 07/10/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 7 Ekim 2009 tarihinde kurulan, Bartın Hergün Gazetesi’nin 12’nci yayın yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un mesajı şu şekilde:

“Basın kuruluşlarımız, demokrasilerde önemli bir güç olarak toplumun geniş kesimlerine ulaşmakta ve kamuoyunu sorumlu bir yayıncılık anlayışıyla bilgilendirmektedir. Basın mensuplarımız, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirerek, ülke olarak ilerleyişimize ve demokrasimize katkı sunmaktadır. Bartın Hergün Gazetesi de toplumun haber ve bilgi alma ihtiyacını karşılayarak, önemli bir görevi başarıyla sürdürmektedir. Bu düşüncelerle toplumsal gelişimimize katkı sağlayan sorumlu bir yayıncılık anlayışıyla görevlerini başarıyla yerine getiren Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın nezdinde gazetenin tüm değerli çalışanlarını tebrik ediyor, yeni yayın yılında başarılarının katlanarak artmasını diliyorum.”