Rektör Uzun’un “Kadir Gecesi” mesajı

Yayın Tarihi : 19/05/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un mesajı şu şekilde:

“Rahmet, mağfiret ve feyz alma ikliminin yaşandığı bir Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde, Rabbimizin ‘Bin aydan daha hayırlı’ diye vasıflandırdığı kutlu bir zaman dilimi olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşamaktayız. Kur'an-ı Kerim'le şereflenen bu mübarek gecenin gönül dünyamızın aydınlanması için en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu düşüncelerle Kadir Gecesi’nin İslam alemi ve tüm insanlık için mağfirete, huzur ve esenliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”