Rektör Uzun’dan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörüne hayırlı olsun ziyareti

Yayın Tarihi : 13/02/2018

İki üniversite arasında yapılabilecek işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Uzun, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Alişarlı’ya gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür etti.

Rektör Uzun, “Üniversiteler ürettikleri katma değerle bulundukları bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına önemli katkılar sunmaktadır. Bartın Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi de Batı Karadeniz Bölgesinde birer üniversite olarak bu noktada önemli çalışmalar yapmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette bölgenin dinamiklerini gözeterek iki üniversite işbirliğinde yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

Rektör Alişarlı da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Rektör Uzun’a teşekkürlerini sundu.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü