Rektör Uzun, TBMM Başkanı Şentop’u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 09/07/2020
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 100. yılında yeniden Meclis Başkanı olarak seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop’u ziyaret etti.

TBMM’nin 100. yılında 29. Meclis Başkanı olan Şentop’a hayırlı olsun dilekleri ileten Rektör Uzun, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Rektör Uzun, Üniversitemizin tüm bileşenleriyle bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınması için durmadan çalışmaya devam ettiğini de aktararak, TBMM Başkanı Şentop’a yakın ilgileri ve destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Üniversitemizdeki çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade eden TBMM Başkanı Şentop ise ziyaretleri dolayısıyla Rektör Uzun’a teşekkür etti.