Orman Fakültesi Dekanlari Bartin Üniversitesinde Bulustu

Yayın Tarihi : 22/05/2012

Toplantiya Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar, Istanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Yesil, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Emin Zeki Baskent, Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Süleyman Akbulut, Kahramanmaras Sütçü Imam Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ibrahim Bektas, Çankiri Karatekin Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ziya Simsek, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç Dr. Hakan Akyildiz, Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Cahit Balabanli katildi.

Toplantida Türkiye’deki orman fakültelerinin sorunlari, müfredatlari, mühendislik egitim programlari, degerlendirme ve akreditasyon programlari (MÜDEK), arastirma çalismalari, egitim-ögretim faaliyetlerinin kalitesinin artirilmasi, mezunlarin istihdam olanaklarinin artirilmasi gibi konular konusuldu. Orman Fakültesi Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Baris Özel de toplantida raportör olarak bulundu.