Öğrencimiz Aslı Tuğcu Avrupa 3’üncüsü oldu

Yayın Tarihi : 11/06/2018

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi, milli sporcu Aslı Tuğcu, 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bronz madalyanın sahibi oldu.

İstanbul'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)  öğrencisi, milli sporcu Aslı Tuğcu 65 kiloda bronz madalya aldı. Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen organizasyonun beşinci gününde kadınlar 65 kiloda mindere çıkan Aslı Tuğcu, İsveçli rakibi Moa Lena Maria Nygren'i 3-1 yenerek, madalyaya ulaştı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, milli sporcu Aslı Tuğcu’yu tebrik ederek “Üniversitemiz öğrencileri 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ikinci madalyayı aldı. Buse Tosun’un başarısının ardından, Aslı Tuğcu’nun aldığı madalyayla bir kez daha gururlandık. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

BESYO Müdürü Doç. Dr. Taner Bozkuş da Aslı Tuğcu’yu kutlayarak, başarılarının katlanarak artması temennisinde bulundu.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü