Öğrencilerimiz üniversitemizi tanıttı

Yayın Tarihi : 28/02/2020
Üniversitemizde bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında bulunan programlar, öğrencilerimiz tarafından Zonguldak’ta düzenlenen fuarda tanıtıldı.

Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz ‘Gelecek Burada Başlıyor’ sloganıyla gerçekleştirdiği tanıtım çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta aday öğrencilerle bir araya geldi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Fuaye alanında gerçekleştirilen ‘Üniversite Tanıtım Günleri’nde Öğr. Gör. Burak Ceylan ile birlikte öğrencilerimiz Ezgi Avanaş ve Amir Ahmat Adam, Üniversitemizin standını ziyaret eden aday öğrenciler ve ailelerini bilgilendirdi. Ziyaretçilerin soruları cevaplandırılarak, Üniversitemizdeki 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programlar anlatıldı.

Tercih fuarında, Üniversitemizin öğrenciyi merkeze alarak sürdürdüğü kalite odaklı eğitim ortamından da bahsedilerek, yurt içi ve yurt dışı öğrenim imkânları, çift anadal ve yandal uygulamaları noktasında sunulan fırsatlar aktarıldı.

Tüm öğrencilerin Üniversitemize davet edildiği fuar oldukça yoğun geçerken, katılımcılara tanıtım materyallerinin olduğu çantalar verildi.