Müftü Keskin, Rektör Uzun’u Ziyaret Etti

Yayın Tarihi : 21/11/2022
Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin’e teşekkür eden Rektör Uzun, BARÜ İslami İlimler Fakültesi ile Bartın İl Müftülüğü arasında var olan iş birliğini geliştirme konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Uzun, “Bartın İl Müftülüğü ile çok değerli çalışmalar yürütüyoruz. İslami İlimler Fakültesi öğretim elemanlarımız ‘İlim ve Hikmet Dersleri’ adı altında haftanın belli günlerinde ilimizdeki camilerde vaazlar vermekte, halkımızı bilgilendirmektedir. Bunun yanı sıra Bartın İl Müftülüğü ile imzaladığımız protokol kapsamında İslami İlimler Fakültemizde eğitim gören öğrencilerimize burs imkânı sağlanmaktadır. Bu konudaki katkısı ve hassasiyetleri için İl Müftümüz Sayın Ömer Keskin’e teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki iş birliği çalışmalarımız katlanarak artacaktır” diye konuştu.

İl Müftüsü Keskin ise Rektör Uzun’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek olası iş birliklerine her zaman açık olduklarını ifade etti.