BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Memur-Sen Genel Baskani Ahmet GÜNDOGDU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’i Ziyaret Etti

Yayın Tarihi : 04/01/2013

Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu ve beraberindeki heyet, Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette konusan Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Su anda Memur-Sen Türkiye’nin önemli sendikalarindan birisi ve çalisanlarinin haklarina büyük hassasiyet gösteren bir kurulusumuz. Su anda görüsmelerimiz her ne kadar resmi düzeyde yürüyor gözükse de bizim Sayin Gündogdu ile uzun yillara dayanan dostlugumuz, arkadasligimiz ve kardesligimiz var. Dolayisiyla hem kendisini hem de beraberindeki heyeti ve bütün çalisanlarini en kalbi temennilerimle selamliyorum. Insallah bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da Türkiye’nin yararina olan kararlarin alinmasinda zaman zaman yol gösterici, zaman zaman uyarici faaliyetlerine devam edecekler.” dedi.

Yola çikarken üniversitelerin de katma deger yarattigi bir ülkeyi özlediklerini belirten Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, ”Dün, milletin degerleriyle kavga eden üniversiteler vardi. Bu durum, aydinlarimizin bu ülkeye hizmet etmesine engel oluyordu. Ayni zamanda darbecilerle ayni karede bulunan üniversiteler, ülkemiz imajina zarar veriyordu. Bugün, Allah’a hamdolsun milletle barisik, milletin degerleriyle örtüsen üniversiteler kurulmustur. Artik bilimin özgürlügünün merkezine dogru giden üniversitelerimiz oldu. Bunda da yeni dönemlerde görev almis arkadaslarimizin büyük payi var. Ramazan Hoca’mizla da daha öteden beri tanisiyoruz. Kendileri sivil toplumun degerlerini, demokratiklesmeyi, bilimi, edebiyati en iyi bilen hocalarimizdandir.” diye konustu.

Ziyarette Memur-Sen Il Baskani Naci Durmus, Egitim-Bir-Sen Sube Baskani Muhammet Akça, Büro Memur-Sen Il Temsilcisi Saban Çengel, Egitim-Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Yafes Yildiz, Egitim-Bir-Sen Üniversite Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gözütok, Egitim-Bir-Sen Bartin Sosyal Isler Sekreteri Ekrem Kayis ve Egitim-Bir-Sen Sube Yönetim Kurulu üyeleri de hazir bulundu.