Matematikle Egleniyor

Yayın Tarihi : 13/03/2014

Bartin Üniversitesi Egitim Fakültesi tarafindan “Matematikle Egleniyorum” adli bir etkinlik düzenledi. Açilis konusmasini yapan Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, "Matematik, hayatimizin her alaninda var. Fakat matematikten korkuyoruz. Bizim amacimiz, yeni programlarda matematigi sevdirmek. Bunu da oyunlarla yapmaya çalisiyoruz. Çünkü matematik, eglenirken de var. Matematik ögretmenligi bölümü ögrencilerimizden gelecek nesillere matematigi sevdirmelerini, matematikle eglenen ögrenciler yetistirmelerini bekliyoruz.” diye konustu. Daha sonra Güzel Sanatlar Egitimi Bölümünden Ögr. Gör. Reha Sarikaya "Matematik ve Müzik" konulu, Ögr. Gör. Hüseyin Uysal "Matematik ve Sanat" konulu, Il Gençlik Merkezinden Gülay Savgan "Matematigin Insan Beynine Katkilari" konulu birer konusma yapti.

Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs GÜNES

Ögr. Gör. Hüseyin UYSAL