KOSGEB İl Müdürü Akdağoğlu’ndan Rektör Uzun’a ziyaret

Yayın Tarihi : 02/10/2019
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bartın İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Bartın Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü görevine atanan Gökhan Akdağoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen görüşmede öğrencilerin iş planı hazırlayarak KOSGEB’den alacağı destekler başta olmak üzere Üniversite-KOSGEB iş birliğinde yapılacak ortak çalışmalardan bahsedildi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Uzun, Akdağoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.