IX. Ekoloji ve Çevre Kongresi, Türkiye Biyologlar Dernegi ve Nevsehir Üniversitesinin katkilariyla 7-10 Ekim 2009 tarihleri arasinda Ürgüp/Nevsehir’de gerçeklestirildi.

Yayın Tarihi : 12/10/2009

IX. Ekoloji ve Çevre Kongresi, Türkiye Biyologlar Dernegi ve Nevsehir Üniversitesinin katkilariyla 7-10 Ekim 2009 tarihleri arasinda Ürgüp/Nevsehir'de gerçeklestirildi. Bu kongrede üniversitemizi Orman Fakültesi, Orman Mühendisligi Bölümü, Silvikültür Anabilim Dali ögretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Halil Baris ÖZEL temsil etti. Yrd. Doç. Dr. Halil Baris ÖZEL bu kongrede "Kazdagi Göknari (Abies equi-trojani Ascher et Sinten.) Ormanlarinda Dogal Yapinin Belirlenmesi ve Genetik Çesitliligin Korunmasi" isimli bildirisini sözlü olarak sundu.