Ekonomik Sorunlar Konusuldu.

Yayın Tarihi : 22/05/2012

Bartin Üniversitesi'nde Iktisadi Düsünce Kulübü tarafindan Türkiye'de Güncel Ekonomik Sorunlar konulu bir seminer düzenlendi. Seminerde, yedi baslik altinda Türkiye'nin ekonomik sorunlari degerlendirildi.

Seminerde issizlikten cari açiga, kayit disi ekonomiden gelir dagilimina ve enflasyona kadar birçok konuda degerlendirmeler yapildi. Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ögrencilerinden Yagmur Yasasin "Türkiye'de Ekonomik Büyüme", Üzeyir Alper Kirmizi "Türkiye'de Issizlik", Ezgi Yüksekdag "Türkiye'de Cari Açik", Cansu Öner "Türkiye'de Enflasyon", Samet Yildiz "Türkiye'de Gelir Dagilimi", Cem Murat Büyükkayaer "Türkiye'de Kayit Disi Ekonomi" konulu sunum yapti. Seminer sonrasi kisa bir konusma yapan Bartin Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Iktisat Bölüm Baskani Yrd. Doç. Dr. Said Ceyhan, gerçeklestirilen etkinlikten duydugu memnuniyeti dile getirerek Iktisadi Düsünce Kulübü üyelerine ve katilimcilara tesekkür etti.