ECLAS 2009 Konferansi 23-26 Eylül 2009 tarihleri arasinda Italya’nin Cenova Kenti’nde gerçeklestirilmistir.

Yayın Tarihi : 22/10/2009

"Landscape and Ruins-Planning and Design for the Regeneration of Derelict Places" konulu ECLAS 2009 Konferansi 23-26 Eylül 2009 tarihleri arasinda Italya'nin Cenova Kenti'nde gerçeklestirilmistir. Konferansa Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz ÇELIK ve Orman Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sebahat AÇIKSÖZ "Village Renovation Project: Safranbolu-Yörük Village" konulu poster bildirileriyle katilmislardir. Konferans; "Regeneration of rejected landscapes"; "Catastrophic events and landscape change"; "Plants in ruined landscapes"; "Archaeological landscapes" ve "Identification of key needs in the education landscape architecture and development of the discipline" basliklarini içeren bes paralel bölüm halinde gerçeklestirilmistir. Üniversitemizi konferansta "Archaeological landscapes" bölümünde yer alan poster bildiriyle Yrd. Doç Dr. Deniz ÇELIK temsil etmistir.