Demans Alzheimer Farkindaligi Gelistirme Toplantisi

Yayın Tarihi : 16/05/2014
nde Demans Alzheimer Farkindaligi Gelistirme Toplantisi düzenlendi. Etkinlikte Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dali Baskani Prof. Dr. Abdülkadir Çevik “Yaslanma, Yaslilik Psikolojisi ve Psikososyal Sonuçlari”, Nöroloji Anabilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ayse Bingöl “Demans ve Alzheimer Hastaligi Nedir?”, Geriatri Anabilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Sevgi Aras “Alzheimer Hastaliginin Bakimi ve Medikal Sorunlari”, Psikiyatri Anabilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Erguvan Tugba Özel Kizil “Alzheimer Hastalarinda Nöropsikiyatrik Belirtilere Yaklasim” konularinda konustu.

Etkinlige Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Belediye Baskan Vekili Mehmet Sandikli, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ibrahim Tümen, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.

Prof. Dr. Ramazan KAPLAN Bartin Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Abdülkadir ÇEVIK