Başsavcı Aydemir’den Rektör Uzun’a iade-i ziyaret

Yayın Tarihi : 27/09/2018
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adem Aydemir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a iade-i ziyarette bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adem Aydemir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti. Bartın Üniversitesi Kutlubey Kutlubey Kampüsündeki Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Uzun, Başsavcı Aydemir’e yeni görevinden dolayı tebriklerini ileterek, hayırlı olmasını diledi.

Ardından Kutlubey Kampüsündeki eğitim-öğretim ve yaşam alanlarını gezen Aydemir, Rektör Uzun’dan yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı.