Başkan Akın’dan Rektör Uzun’a ziyaret

Yayın Tarihi : 30/11/2018
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Bartın’ın kalkınmasına yönelik iş birliği içinde yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Cemal Akın, Üniversitenin şehir için öneminden bahsederek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içerisinde hareket etmeye gayret göstereceğiz.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehir-üniversite iş birliğini önemseyerek, bölgemizin geleceğine değer katma gayretinde olduk. Bu kapsamda ilimizin yöneticileri ve sivil toplum örgütü temsilcilerimizle her fırsatta bir araya geldik ve ‘2019-2023 Stratejik Planı’ iç ve dış paydaşlarımızla birlikte oluşturduk. Bu düşüncelerle Belediye Başkanımız Cemal Akın’a teşekkür ediyor, ilimizin kalkınmasına yönelik işbirliğimizin artarak devamını diliyorum.” diye konuştu.