BARÜ’de geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Yayın Tarihi : 25/06/2024
Bartın Üniversitesi (BARÜ) akademik ve idari insan kaynağı Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende bir araya geldi.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) geçtiğimiz Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Kutlubey Yerleşkesi Rektörlük Fuaye Alanında düzenlenen programa; Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevim Çelik, Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran ve Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş katıldı.

Akademik ve idari insan kaynağının yoğun ilgi gösterdiği programa katılanlarla tek tek sohbet ederek bayramlarını kutlayan Rektör Uzun, sağlık ve huzur içerisinde nice güzel bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

BARÜ’de gelenekselleşen bayramlaşma törenlerinin önemine de dikkat çeken Rektör Uzun, “Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu müstesna günler, sevdiklerimizle birlikte değerli anlar yaşadığımız gönül köprülerinin kurulduğu günlerdir. Üniversitemizde geleneksel hale getirdiğimiz bu bayramlaşma törenlerinde de tüm bileşenlerimizle bir araya gelerek dayanışma ve iş birliği ruhunu güçlendiriyoruz. Bu düşüncelerle başta Bartın Üniversitesi ailesi ve Bartınlı vatandaşlarımız olmak üzere herkesin bayramını en içten duygularımla tekrar kutluyor, karşılıklı sevgi ve hoşgörünün kuvvetlendiği nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatmanur Eriklioğlu

BARÜ İletişim Koordinatörlüğü