BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

BARTIN ÜNIVERSITESININ BÜYÜK BASARISI

Yayın Tarihi : 30/07/2010

Newsweek Türkiye’nin,  “Memnuniyette Ilk 36” adiyla düzenledigi ögrenci memnuniyeti anketinde, genç  Üniversitemiz pek çok köklü üniversiteyi geride birakarak Idari Personel Ögrenci Memnuniyeti siralamasinda 7’nci, genel siralamada ise 33’üncü oldu.

101 üniversite ile ilgili tüm detaylarin yer aldigi siralamada, birinciligi Bilkent Üniversitesi alirken Bartin Üniversitesi, pek çok alanda ülkemizin büyük üniversitelerinden Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Bogaziçi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Firat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Istanbul Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ondokuz Mayis Üniversitesi,  Selçuk Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi gibi üniversitelerin önüne geçti.

Bartin Üniversitesi, “Ögrenci Memnuniyetinde Ilk 36” siralamasinda;
Idari Personel ögrenci memnuniyetinde   7.
Akademik Personel ögrenci memnuniyetinde  19.
Yönetim Organizasyon alani ögrenci memnuniyetinde  18.
Egitim-Ögretim alani ögrenci memnuniyetinde   28.
Fiziki Imkânlar ögrenci memnuniyetinde  33.   oldu.

Yalnizca kendi bütçe imkânlari ile idari, akademik ve yatirim çalismalarini yürüten Bartin Üniversitesinin, Kampüs Yasamina iliskin ögrenci memnuniyetinde 31., Kütüphaneye iliskin ögrenci memnuniyetinde 32., Fiziki Kosullara iliskin ögrenci memnuniyetinde 33., Sosyal Imkânlara iliskin ögrenci memnuniyetinde 36. olmasi, ekonomik yetersizliklerin bir göstergesidir. Üniversitemizin, ekonomik yönden güçlenmesi durumunda ise siralamadaki yerinin çok daha yukarilarda  olacagi muhakkaktir.