BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesinden Küçük Matematikçilere Ödül

Yayın Tarihi : 03/06/2013

Bartin Üniversitesi Egitim Fakültesi ile Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen 2013 Ortaokullar Arasi Matematik Yarismasi’nda dereceye giren ögrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreninde konusan Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Burada güzel bir faaliyet düzenlendi. Güzel bir yarisma oldu. Bu yarismalar, aramizdan bilim adamlarinin çikmasina, ögrencilerin kabiliyetlerinin kesfedilmesine, kendisini ifade etme imkâni bulamayan ögrencilerin kendilerini ifade etmesine vesile olabilir. Kendilerine büyümüslük ve güven hissi verir. Bütün bunlar fevkalade önemli gelismelerdir.” dedi.

Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, “Fakülte olarak amacimiz, ögretmenlik mesleginin gerektirdigi bilgi, beceri ve özelliklere sahip, elestirel ve bilimsel düsünen, çevresiyle etkili iletisim kuran, sorumluluk sahibi, egitim alaninda yenilik ve gelismeleri izleyen, okumaktan ve ögrenmekten zevk alan ögretmenler yetistirmektir.” diye konustu.

Daha sonra yarismada dereceye giren ögrencilere ödülleri takdim edildi. Törene Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, Egitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Çetin Semerci, Bartin Halk Sagligi Müdürü Dr. Ahmet Demir, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.