Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN görevine basladi.

Yayın Tarihi : 25/09/2008

Bartin Üniversitesinin’in tercih edilen ve saygin üniversiteler arasinda yerini alabilmesi yönündeki endiseler, Bartin Üniversitesi Rektörlügü’ne atanan Prof. Dr. Ramazan KAPLAN’in göreve baslamasiyla yerini büyük bir özgüvene birakti. Milli Egitim Bakanligi Genel Müdürleri, Bakan Müstesari ile birlikte Bartin’a gelen, Üniversite kampusunda Fakülte Dekani ve Bölüm Baskanlari ile bir araya gelerek toplanti yapan ve daha sonra da fakülte ve MYO binalarini gezen KAPLAN’in “Ülkede saygin ve tercih edilen bir üniversite olmak için büyük bir gayretle çalisacagiz. Mesai 24 saattir. Ama ben sizden 48 saat bilinci ile çalismanizi istiyorum. Ihtiyaç duyacagimiz tek sey çok çalismak olacaktir.” seklindeki sözleri, hem üniversite ögretim üyeleri ve ögrencileri; hem de kentte heyecana neden oldu.