BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesi Kurulus Filmi Yayinlandi

Yayın Tarihi : 14/07/2016

Bartin Üniversitesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörlügü tarafindan hazirlanan “Kurulusundan Bugüne Bartin Üniversitesi” filmiyle üniversitenin gelisim öyküsü anlatiliyor. 2008 yilinda kurulan Bartin Üniversitesi’nin 2016 yilina kadar fiziksel ve niteliksel büyümesi konu alindigi filmde, üniversitenin Bartin’a sosyal, kültürel ve ekonomik katkilari da yansitildi. Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan Türkiye’nin yeni üniversitelerinden biri olarak hizli bir gelisim sürecinden geçtiklerini kaydederek, Bartin Üniversitesi’nin bir marka haline geldigini söyledi. Rektör Kaplan, “Bartin Üniversitesi olarak her günü emekle dolu 8 yili geride biraktik. 2008 yilinda Bartin’da adindan saygiyla söz ettirecek bir üniversite kurabilmek için çalismalara basladik. Bu film ile üniversitemizin kuruldugu günden bugüne geldigi nokta sizlere çesitli veriler, fotograflar ve sayilarla aktarilmaya çalisildi. Bu rakamlarla üniversitemizin nitelikli hale gelebilmesi için yasanan heyecanlar, sevinçler ve umutlarin anlatilmasi elbette mümkün degildir. Fakat bu noktaya kolay ulasmadigimizi belirtme geregi duyuyorum.” dedi.

Bartin Üniversitesi’nde 8 yilda gençlerin geleceginin insa edildigini kaydeden Rektör Kaplan, “Bütün bu çalismalar sonucunda saglam temeller üzerine kurdugumuz üniversitemiz her geçen gün daha da büyüyecek, gelisecek ve ülke kalkinmasinda milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir. Bu film de üniversitemizin kurulus tarihinde yasanan emekleri, fedakârliklari hatirlamak ve hatirlatmak için önemli bir belge olarak yer alacaktir. Bartin Üniversitesinin kurulus tarihinde emegi olan üniversitemizin tüm mensuplarina tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Rektör Kaplan ayrica film yapiminda emegi geçen Bartin Üniversitesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu ile Koordinatörlük personeli Uzm. Mehmet Ceylan ve Grafik Tasarim Teknikeri Esra Öztürk’e emeklerinden dolayi tesekkür etti.

Kurulusundan Bugüne Bartin Üniversitesi Filmi, Bartin Üniversitesi’nin resmi Facebook ile Youtube hesabi ve üniversitenin web sayfasinda yer alacak.