Bartin Üniversitesi Güresçileri Türkiye Sampiyonu

Yayın Tarihi : 13/05/2012

Bartin Üniversitesi Güres Takimi, Erzurum’da düzenlenen üniversiteler arasi güres müsabakalarinda B klasmaninda takim halinde Türkiye sampiyonu oldu. 61 sporcunun katildigi müsabakalarda; 10 erkek ve 1 bayan ögrenciden olusan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu güres takimi, erkeklerde 2 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük, serbest stil bayanlarda ise üçüncülük aldi.

BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Nigar Yaman, Takim Antrenörü Ögr. Gör. Bilal Demirhan ile sporcularimiz katildiklari "Üniversiteler Arasi Türkiye Güres Sampiyonasi"ndan birincilikle döndüler. Grekoromen Stilde sampiyonaya katilan Tolgahan Karatas 55 kilo 1.si, Hulusi Kaplan 60 kilo 1.si, Ibrahim Çeliker 66 kilo 2.si, Abdullah Demirli 74 kilo 3.sü, Ismail Koçaslan 84 kilo 3.sü, Ramazan Demir 96 kilo 3.sü; Serbest Stilde güresen Muhammet Rasit Yilmaz 60 kilo 2.si, Umuthan Inan 55 kilo 3.sü oldu. Serbest stil bayanlarda ise Eda Gökçelik 59 kiloda 3. oldu.