Bartın Üniversitesi ailesi 'dijital' bayramlaşmada bir araya geldi

Yayın Tarihi : 27/05/2020
Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evde kalma tedbirlerinin uygulandığı bu günlerde, Üniversitemiz akademik ve idari personeli video konferans aracılığıyla bayramlaştı.

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülke genelinde evde kalma tedbirlerinin uygulandığı bu günlerde, Üniversitemizde bayramlaşma geleneği bozulmadı. Geride bıraktığımız yıllarda üniversite içerisinde yüz yüze gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, bu yılla birlikte ilk defa dijital ortamda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı video konferanslarda üniversitemizin akademik ve idari personeli bir araya gelerek, bayramlaştı.

İletişim araçları aracılığıyla bayram mutluluğunu paylaştıklarının altını çizen Rektör Uzun, “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Kovid-19 salgını nedeniyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumunda kaldık. Her ne kadar diğer bayramlardan farklı bir bayram geçirmiş olsak da iletişim araçları aracığıyla bir araya geldik ve mutluluğumuzu paylaştık. Bu vesileyle bir kez daha öğrencisi, mezunu, akademik ve idari insan kaynağıyla Bartın Üniversitesi ailesi başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. Rabbim’den bu bayramın sevgi, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini tüm kalbimle diliyorum” dedi.