Bartın SMMMO Başkanı Mustafa Fındık, Rektör Uzun'u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 14/02/2018

Ziyarette Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Mustafa Fındık ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, Başkan Fındık ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Rektör Uzun, "Üniversitemizin sahip olduğu potansiyeli ilgili sektörlerle uygulamaya dönük deneyim ile birleştirerek üniversite-sektör işbirliğini oluşturmayı çok önemsiyoruz.  Oda ile Üniversitemizin işbirliği yapacak pek çok alanı bulunmaktadır. Bundan sonra da işbirliklerimizin artarak devam etmesini temenni ediyoruz." dedi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü