BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Avrupa Birligi 56. Sertifika Programi Sona Erdi.

Yayın Tarihi : 09/05/2012

TANDEM (Türk-Alman Dayanisma ve Entegrasyon Dernegi), Konrad Adenauer Stiftung ve Bartin Üniversitesi tarafindan ortaklasa düzenlenen Avrupa Birligi Egitim Programi, dün Bartin Üniversitesi Konferans Salonunda yapilan oturumla sona erdi.

Dr. Levent Ersin Oralli tarafindan son oturumda gerçeklestirilen “Proje Döngüsü Yönetimi” konulu egitime Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mete Gündogan, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes’in yani sira akademik ve idari personel ile ögrenciler katildi.

Avrupa Birliginin mali yardimlarindan ve bu yardimlarin Türkiye’ye etkisinden bahseden Dr. Levent Ersin Oralli, katilimcilara Avrupa Birligi tarafindan desteklenecek bir projenin nasil hazirlanmasi gerektigi hakkinda bilgiler verdi. Sunumunda önceden hazirlanmis proje örneklerini de gösteren Dr. Oralli, Bartin Üniversitesine ileride hazirlayabilecegi proje için destek olacagini belirtti.

Oturum sonunda, Avrupa Birligi Egitim Programi’ni basariyla tamamlayan akademik ve idari personel ile ögrencilere “Avrupa Birligi Egitim Sertifikasi” dagitildi.