15 Temmuz şehidimiz Mustafa Yaman kabri başında anıldı

Yayın Tarihi : 14/07/2021
Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında yapılan saldırıda, şehit edilen Şehitler Cami İmam Hatibi Mustafa Yaman, kabri başında anıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara´nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan Şehitler Cami İmam Hatibi Mustafa Yaman, Bartın´ın Kumluca Beldesi´nde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Kırdar’ın da katıldığı anma etkinliğinde şehidin ailesinin evinde edilen duaların ardından köy camisinde öğle namazını müteakip Mevlid-i Şerif okutuldu.

Daha sonra belde mezarlığına geçen kalabalık, Şehit Mustafa Yaman’ın kabrine karanfiller bıraktı.