11. MEZUNİYET HEYECANINI EVİMİZDE HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Yayın Tarihi : 20/05/2019
             Sevgili Öğrencilerimiz,

Bartın Üniversitesi ailesi olarak bugüne kadar aldığımız her kararda olduğu gibi “11. Mezuniyet Töreni” ile ilgili olarak da siz değerli öğrencilerimizin görüşlerine başvurduk. Bilindiği üzere üniversitemiz Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) üzerinden yapılan anket ve daha sonra gerçekleştirilen toplantılarla, mezuniyet töreninin 24 Haziran-28 Haziran 2019 haftasında yapılması kararlaştırılmıştı.

Gelişimini her geçen gün kararlılıkla sürdüren Bartın Üniversitesi ailesi olarak mezun sayımızı da her geçen yıl arttırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri fedakârlıklarla yetiştirerek bugünlere getiren ailelerimizi en iyi şekilde ağırlayarak mezuniyet coşkumuza ortak olmalarına büyük önem veriyoruz.

Bu kapsamda, önceki yıllara ait tecrübelerimiz, artan mezun sayımız dolayısıyla katılımcı sayısındaki muhtemel artışlar, her türlü iklim koşulları,  öğrencilerimizden sosyal medya, RİMER ve yüz yüze görüşmeler ile alınan geri bildirimler hep birlikte titizlikle değerlendirilerek mezuniyet törenlerimizin Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilmesinin mevcut seçenekler içerisindeki en uygun çözüm olacağına yine öğrencilerimizle birlikte karar verildi. Böylelikle, mezuniyet sevincimizi paylaşmak üzere gelen ailelerimizi yerleşkemizde ağırlayarak Üniversitemizi tanıtma imkânına da sahip olacağız.

İnanıyoruz ki evimizde ve hep birlikte yaşayacağımız bu gurur bizler için yıllarca unutulmayacak güzel anılara sahne olacaktır.