Üniversitemiz Özel Güvenliklere Egitim Verildi

Yayın Tarihi : 02/01/2017

Üniversitemizde görev yapan özel güvenlik görevlilerine iletisim becerileri, toplumsal olaylara müdahale, kitle psikolojisi ve iletisim konularinda egitim verildi.

Üniversitemiz konferans salonunda düzenlenen seminerde, üniversitede görev alan özel güvenlik görevlilerine iletisim becerileri, suç, süpheli ve suçlu profilleri, toplumsal olaylara müdahale esaslari, kitle psikolojisi ve öfke kontrolü gibi konular anlatildi. Bartin Üniversitesi Idari ve Mali Isler Dairesi Baskani Yavuz Çomarli, egitim seminerleriyle özel güvelik görevlilerinin sorumluluk alanlarinin tamaminda etkin bir hizmet verebilmelerini saglamayi amaçladiklarini söyledi.

Ardindan geçilen seminerde, Egitim Fakültesi Egitim Bilimleri Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinem Tarhan, toplumsal olaylar, gruplarin özellikleri, risk analizleri ve güvenlik basliklarinda bir konusma yapti.

Üniversitemiz Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörlügünden Uzm. Mehmet Ceylan ise iletisimin insanin özel ve is hayatinda önemine vurgu yaparak, güvenlik güçlerinin görevlerini yüksek bir verimle icra etmeleri için suçsuz ve suça karisan kisilere uygun nitelikte iletisimin nasil gerçeklestirilebilecegi açiklandi.

Etkinlik, karsilikli soru cevaplarla son buldu.