Üniversitemiz Ögrencileri Bartin OSB’yi Gezdi

Yayın Tarihi : 27/12/2016

Üniversitemiz Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ögrencileri, Bartin Organize Sanayi Bölgesine teknik bir gezi düzenleyerek üretim asamalarini yerinde gördü.

Üniversitemiz Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) Iktisat Bölümü ögrencileri Bartin Organize Sanayi Bölgesine (Bartin OSB) teknik gezi düzenledi. Iktisat Bölüm Baskani ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Said Ceyhan ve beraberindeki ögrenciler, Teklas Kauçuk ve Pinaldi Tekstil gibi kuruluslari ziyaret ederek, ham maddeden ürüne kadar üretim asamalarini yerinde gördü. Egitim, Inovasyon ve Test Merkezini de gezen ögrenciler burada, Bartin OSB Müdürü Oguzhan Kasapoglu’ndan bilgi aldi.

Gerçeklestirilen ziyaretlerin önemine vurgu yapan Ceyhan, “Ögrencilerimiz üniversitede aldiklari ögrenimle, üretimin tüm asamalarini teorik olarak ögrenmekte, saglam bir alt yapi edinmektedir. Gerçeklestirilen böyle etkinliklerle de edindikleri bilgileri yerinde deneyimleyip is hayatina yönelik önemli kazanimlar elde etmektedir. Sirketlerin çalismalarini yerinde gören ögrencilerimiz, yeni ürün gelistirme ve yatirim olanaklari noktasinda da önemli bilgiler elde ettiler.” dedi.