Üniversitemiz Bilek Güresi Sampiyonasi’ndan Madalyayla Döndü

Yayın Tarihi : 30/03/2016

Üniversitemiz ögrencisi milli sporcu Mehmet Ali Yigit, Antalyada gerçeklestirilen Üniversiteler Arasi Bilek Güresi Türkiye Sampiyonasi’nda sikletinde ikinci olarak gümüs madalya aldi.

Üniversitemiz Antalyanin Kemer ilçesinde düzenlenen ve 52 üniversiteden 370 sporcunun katildigi “Üniversiteler Arasi Bilek Güresi Türkiye Sampiyonasi”ndan gümüs madalyayla döndü. Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ögrencilerinden Mehmet Ali Yigit sag bilek 75 kilogramda Türkiye ikincisi olurken Orhan Atay sag bilek 90 kilogramda Türkiye dördüncüsü oldu. Bartin Üniversitesi Bilek Güresi Takimi Antrenörü Ögretim Elemani Varol Korkmaz, alinan basarilarla yetinmeyeceklerini kaydederek “Üniversiteler Arasi Bilek Güresi Türkiye Sampiyonasi’na 52 üniversiteden 240 erkek 130 kadin toplamda 370 sporcu katildi. Onlarca üniversiteden yüzlerce sporcu madalyayla dönmek için kiyasiya yaristi. Bartin Üniversitesini temsilen gittigimiz sampiyonadan madalyayla dönmek bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki dönemde daha çok çalisarak, basarimizi artirarak devam edecegiz. Desteklerinden dolayi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplana ve BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kula tesekkür ederiz.” dedi.