Uluslararası (Yabancı Uyruklu) Öğrencilerimiz için Başvuru Süresi Uzatıldı

Yayın Tarihi : 07/07/2017

Başvuru Süreleri

2017-2018 akademik yılı için ön lisans ve lisans düzeyinde üniversitemize başvuru yapmak isteyen yabancı uyruklu aday öğrencilerimiz için başvuru süresi, öğrencilerden gelen talep üzerine 14 Temmuz 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bu süreçte daha önce çevrimiçi başvuru yapan adaylarımız tercihlerinde güncelleme yapabileceklerdir.

04/07/2017 tarih ve 2017/11 sayılı Üniversite Senato Kararı

Ayrıca; üniversitemiz senatosunun 04/07/2017 tarihinde almış olduğu karar ile yabancı uyruklu öğrenciler için kontenjan sayılarının arttırılmasına karar verilmiş; kapatılan Çevre Mühendisliği ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Birinci Öğretim Programına ve Meslek Yüksekokullarına Yabancı Uyruklu Öğrenci kontenjanı verilmesi Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan talep edilmiştir.

Tüm aday öğrencilerimize başarılar dileriz.

SON Duyurular