Türkçe Yeterlilik Sınav Sonuçları Belli Oldu

Yayın Tarihi : 21/07/2017
2017-2018 akademik yılı için ön lisans ve lisans düzeylerinde yapılan uluslararası öğrenci başvuruları sonuçlanmıştır.

14. 08. 2017 tarihinde yapılan Yabancı Uyruklu öğrenciler için   “Türkiye Türkçesi Seviye Tespit Sınavı” sonuçları açıklanmış olup, başarılı olanlar belgelerini 15.08.2017 tarihinden itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından alabileceklerdir.

NOT:
1) Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak yerleştirilen adayların kaydı yapılmayacaktır, bu durumdaki öğrenciler daha sonra herhangi bir hak iddia edemezler.
2) Özel yetenek ile öğrenci alan programlara başvuran ve başvurusu onaylanan tüm öğrencilere kabul mektubu gönderilecek olup, kesin kayıt hakları özel yetenek sınavı sonucunda belli olacaktır. Bu öğrencilerin başvuruda bulundukları akademik birimlerin web sayfalarını takip etmeleri gerekmektedir.
3) Kabul mektupları öğrencilerin maillerine gönderilecektir.

The application results of international students (associate degree / bachelor's degree) for the academic year 2017-2018 have been announced.

NOTE:
1) Those who have made false declaration on the online application will not be registered in our university and not claim any rights.
2) All the students who have applied to the departments admitting students with a special talent test will be sent the acceptance letters and they will gain right to be registered after these tests. They are also kindly asked to follow the websites of these departments.
3) The acceptance letters will be sent to the e-mail acounts of the students

SON Duyurular