Sürekli İşçi Alım İlanı Sözlü Sınav Takvimi ve Uygulaması

Yayın Tarihi : 22/11/2019

Üniversitemize 10 Temizlik Görevlisi, 11 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Görevlisi (Engelli) ve 2 Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) olmak üzere toplam 24 sürekli işçi alımına ilişkin  21 Kasım 2019 günü gerçekleştirilen noter kurası sonrasında asıl olarak belirlenen adaylara ilişkin sınav takvimi ve sınavın uygulanmasına dair açıklamalar aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Sürekli işçi alımında sözlü sınav “teorik ve uygulamalı” olarak iki aşamalı yapılacaktır. Sınava girecek adayların nüfus cüzdanları ile birlikte sınav günü ve saatlerinde belirtilen yerlerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.

Duyurulur.

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SINAV TAKVİMİ VE DİĞER AÇIKLAMALAR:

UNVAN

SINAV GÜNÜ VE SAATİ

SINAV YERİ

AÇIKLAMA

Temizlik Görevlisi (Engelli)

26 Kasım 2019

Saat 14.00

Teorik ve Uygulama Sınavı Yeri

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Rektörlük Binası

-Sınav teorik ve uygulamalı olarak iki aşamalı yapılacaktır. Sınava girecek adayların temizlik uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekmektedir.

Temizlik Görevlisi

(Eski Hükümlü veya Terör Mağduru)

26 Kasım 2019

Saat 14.00

Teorik ve Uygulama Sınavı Yeri

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Rektörlük Binası

-Sınav teorik ve uygulamalı olarak yapılacaktır. Sınava girecek adayların temizlik uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekmektedir.

Temizlik Görevlisi (Genel)

27 Kasım 2019

Uygulama Sınavı Yeri

Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi

-Sınav uygulamalı olarak yapılacaktır. Sınava girecek adayların temizlik uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekmektedir.

-Birinci 20 kişilik grup 27 Kasım 2019 günü saat 09.00’da ikinci 20 kişilik grup ise aynı gün saat 14.00’de Spor Bilimleri Fakültesi önünde hazır bulunacaktır.

Birinci 20 kişilik grup listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ

İkinci 20 kişilik grup listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Temizlik Görevlisi (Genel)

28 Kasım 2019

Teorik Sınav Yeri ve Saati

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Orman Fakültesi ORM-2

-Tüm adaylar belirtilen yer ve saatte hazır bulunacaktır.

Güvenlik Görevlisi

29 Kasım 2019

Uygulama Sınavı Yeri ve Saati

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Spor Kompleksi

Saat 09.00

-Sınav uygulamalı olarak yapılacaktır. Sınava girecek adayların spor uygulamasına uygun kıyafetle gelmeleri gerekmektedir.

Teorik Sınav Yeri ve Saati

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Orman Fakültesi ORM-2

Saat 10.00

-Tüm adaylar belirtilen yer ve saatte hazır bulunacaktır.

SON Duyurular