Sözleşmeli Personel Programcı Sözlü Sınav Sonucu

Yayın Tarihi : 19/04/2023
Üniversitemiz tarafından 7 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen sözleşmeli Programcı pozisyonu için gerçekleştirilen sözlü sınav sonucu aşağıdaki bağlantı adresinden erişime açılmıştır.

Sözleşmeli pozisyona ASIL aday olarak yerleşmeye hak kazanan adayın 3 Mayıs 2023 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN başvuru yapmaları gerekmektedir.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmek üzere başvuru yapmayanlar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Belgelerini teslim eden adayların evrak kontrolünün doğru ve arşiv araştırmalarının olumlu olması halinde sözleşmeye davet için kendilerine bildirimde bulunulacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaya ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTENİLEN BELGELER:

-Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi (Şahsen evrak tesliminde doldurulacaktır)
-Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel hastalığı bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir. "Örneğin, Programcı olarak çalıştırılmasında çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.")
-Fotoğraf (6 Adet)

*NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI:

-2023-15 ilan kodlu 1 (bir) kişilik Programcı alımı nihai değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular