Rektör Kaplan, Mezun Ettigi Ögrencileriyle Bulustu

Yayın Tarihi : 21/12/2015

Bartin Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin gerçeklestirdigi “Mezunlar Günü” etkinliginde mezun ögrenciler ve ögretim elemanlari bir araya geldi. Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan‘in da katildigi etkinlik oldukça samimi bir havada geçti. Rektör Kaplan burada yaptigi konusmada sadece üniversite mensubu ögrencilere degil, ayni zamanda mezun ögrencilerle de yakindan ilgilendiklerini söyledi. Rektör Kaplan, “Bartin Üniversitesinin her geçen yil artan ögrenci sayisiyla birlikte ön lisans, lisans ve lisans üstü programlarini tamamlayan mezun sayisini da arttiriyor. Üniversite, kurulus yili olan 2008’den bu yana yurdun dört bir yaninda ve dünyanin çesitli ülkelerinde mezunlariyla temsil ediliyor. Üniversitemiz bu ögrencilerimizden ulasabildikleriyle görüsüyor, onlari takip ediyor. Temennimiz odur ki ögrencilerimiz alanlarinda iyi yerlerde olsun ve basarilariyla Bartin Üniversitesi ismini gururla tasisin.” dedi.
Edebiyat Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Mustafa Hizmetli ise mezunlar için yapilmasi düsünülen plan ve programlar hakkinda bilgiler verdi.

Baris Akarsu Parçalari Seslendirildi

Amasra’da bir otelde gerçeklestirilen “Mezunlar Günü” etkinliginde müzik dinletisi de sunuldu. Ögrenciler, 4 Haziran 2007 günü geçirdigi trafik kazasi nedeniyle hayatini kaybeden genç sarkici Baris Akarsu’nun memleketinde onun sarkilarini söyledi.