Öğretim Üyesi Alım İlanı (2023-07)

Yayın Tarihi : 31/12/2023
Üniversitemiz birimlerine Öğretim Üyesi alımına ilişkin ilanımız 31 Aralık 2023 tarihli ve 32416 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

İlan edilen kadro ve başvuru koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Çevrim içi başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

Öğretim üyesi kadrolarına başvuran adaylara belge yükleme sürecinde rehberlik yapması amacıyla hazırlanan "Öğretim Üyesi Kadrolarına Çevrim İçi Başvuru Kılavuzu" için TIKLAYINIZ.

Profesör kadrolarına başvuru süreci ve istenilen belgelere dair açıklamaların yer aldığı sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Doçent kadrolarına başvuru süreci ve istenilen belgelere dair açıklamaların yer aldığı sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuru süreci ve istenilen belgelere dair açıklamaların yer aldığı sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Öğretim Üyesi kadrolarına atanma ölçütleri ile ilgili sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Üniversitemiz Senatosunun 25.01.2023 tarih ve 2023/01-04  sayılı Kararı ile kabul edilen alan indekslerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Not: İlanın 15. günü 14 Ocak 2024 tarihi Pazar günü olması nedeniyle başvurular ilk iş günü 15 Ocak 2024 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Çevrim içi başvuru modülü hakkında teknik destek alma talebi olan adaylar, 0 378 501 10 00 (5007, 5017) numaralı telefon numarasından, personel@bartin.edu.tr adresinden veya Whatsapp hattında yardım alabilirler.

SON Duyurular