Öğretim Elemanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2018-02)

Yayın Tarihi : 24/12/2018
Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Bartın Meslek Yüksekokulu ve Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ilgili bölümlerine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarının ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşılabilmektedir.

Ön değerlendirme sonuçlarına göre yazılı giriş sınavlarına girmeye hak kazananların tutanaklarda belirtilen sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Psikoloji Bölümü Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ. (İlan No: 2018-101)
Çeviribilim Bölümü Mütercim Tercümanlık (Arapça) Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.  (İlan No: 2018-102)