Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2022-03)

Yayın Tarihi : 23/12/2022
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca 6 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de ilan edilen Üniversitemiz birimlerine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları kişisel verilerin korunması kuralına uygun olarak maskeli şekilde aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

*6 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilan metninde yer verilen; "Üniversite zorunlu hallerde sınav takviminde değişiklik yapma hakkını saklı tutar." hükmü uyarınca İslami İlimler Fakültesine alınacak Öğretim Görevlisi kadrolarının giriş sınav tarihi 29 Aralık 2022 olarak belirlenmiştir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.

Duyurulur.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2022-11 Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-12 Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

*2022-13 İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagatı Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

*2022-14 İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur'an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

*2022-15 İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Kur'an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-16 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-17 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-18 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-19 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Evde Hasta Bakımı Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-20 Rektörlük Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2022-21 Rektörlük Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular