Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2021-02)

Yayın Tarihi : 08/10/2021
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Rektörlük bünyesine alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.
“Öncelikli Alanlar” kapsamında ilan edilen araştırma görevlisi kadrolarına başvuran ve ön değerlendirme sonucunda giriş sınavına katılmaya hak kazananlar için giriş sınavı SÖZLÜ olarak yapılacaktır.

Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava girecek adayların HES kodunu almış olması gerekmektedir.

Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.

Duyurulur.

2021-02 Edebiyat Fakültesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Mütercim ve Tercümanlık (İngilizce) Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-03 Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü Nanobiyoteknoloji Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-04 Fen Fakültesi Matematik Bölümü Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-05 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Ticaret Hukuku Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-06 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-07 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Uluslararası Ticaret ve Lojistik Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-08 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Bilimleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-09 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Bilimleri Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan) alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-10 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan) alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-11 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-12 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan) alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-13 Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Ebelik Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan) alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ

2021-14 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-15 Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Sosyal Hizmet Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-16 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2021-17 Rektörlük Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular