Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (2020-04)

Yayın Tarihi : 24/11/2020
Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Fakültesi,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Bartın Meslek Yüksekokulu, Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Rektörlüğe bağlı birimlere alınacak Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanı ön değerlendirme sonuçları aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden erişime açılmıştır.
Listelerde belirtilen yer ve tarihlerde sınava girecek adayların kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.
Sınava girecek adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetindedir.
Duyurulur.

2020-18 Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Arşiv Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-19 Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-20 Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-21 Fen Fakültesi Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-22 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Tarihi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-23 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-24 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Yazılımı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-25 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Haberleşme Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-26 Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-27 Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-28 Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Yabancı Diller Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-29 Bartın Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ

2020-30 Bartın Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-31 Bartın Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-32 Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Marina ve Yat İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi kadrosuna müracaat olmamıştır.

2020-33 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-34 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları içinTIKLAYINIZ.

2020-35 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-36 Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-37 Rektörlük Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

2020-38 Rektörlük Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi alımı ön değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

SON Duyurular