ÖGRETIM ELEMANI ALIM ILANI (2014-4)

Yayın Tarihi : 23/10/2014

Üniversitemiz Egitim Fakültesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi,  Islami Ilimler Fakültesi, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Rektörlük bünyesinde istihdam edilmek üzere Ögretim Görevlisi, Arastirma Görevlisi, Okutman ve Uzman alinacaktir.

Detayli bilgi https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfaadresinde mevcuttur.

Basvuru formu için tiklayiniz. (Basvuru formunu indirmekte sorun yasayan adaylarin personel@bartin.edu.tr adresine elektronik posta adreslerini göndermeleri halinde kendilerine basvuru formu gönderilecektir.

Adaylarin son basvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ilanda belirtilen basvuru adreslerine sahsen veya posta ile basvuruda bulunacaklardir. Ilgili birimlere yapilmayan veya süresi içinde yapilmayan yada eksik belgeyle yapilan basvurular ile internet üzerinden yapilacak basvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar sadece bir ilana basvurabilecektir. Birden fazla ilana basvurusu bulundugu tespit edilen adaylarin basvurulari iptal edilecektir.