Ögretim Üyemizin Uluslararasi Basarisi

Yayın Tarihi : 22/12/2014

Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Orman Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ibrahim Tümen’in “Potential of Cupressus Sempervirens (Mediterranean Cypress) in Health” (Saglikta Akdeniz Selvisi Potansiyeli) isimli çalismasi bilimsel alanda dünyada çok önemli bir yere sahip olan Elsevier Akademik Press adli yayinevi tarafindan yayimlanan “The Mediterranean Diet” (Akdeniz Diyeti) kitabinda yer aldi. Kitap, King’s College London’dan Victor R. Preedy ve University of Arizona’dan Ronald Ross Watson editörlügünde yayimlandi.

Elsevier Akademik Press yayinlari Boston, Heidelberg, Londra, New York, Oxford, Paris, San Diego, San Francisco, Singapur, Sydney ve Tokyo yayinevleri tarafindan bütün dünyada yayimlaniyor. Elsevier Akademik Press’te yer alan uluslararasi alanda önemli çalismalar, bilimsel dergilerde makale olarak ve editoryal kitaplarda bölüm olarak yer aliyor. Elsevier Akademik Press ayrica çok sayida disiplinde uluslararasi sempozyum ve kongreler düzenleyen prestijli bir bilim kurulusu olarak biliniyor.

Ögretim üyemizi kutlar, çalismalarinda basarilar dileriz.