Ögretim Elemani Giris Sinavi Sonuçlari

Yayın Tarihi : 26/08/2015

Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Felsefe Tarihi Anabilim Dali Arastirma Görevlisi alimi giris sinavi sonuçlari için tiklayiniz.

Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Mantik Anabilim Dali Arastirma Görevlisi alimi giris sinavi sonuçlari için tiklayiniz.

Islami Ilimler Fakültesi Temel Islam Bilimleri Bölümü Arap Dili ve Belagati Anabilim Dali Arastirma Görevlisi alimi giris sinavi sonuçlari için tiklayiniz.

Islami Ilimler Fakültesi Temel Islam Bilimleri Bölümü Tefsir Anabilim Dali Ögretim Görevlisi alimi giris sinavi sonuçlari için tiklayiniz.

Islami Ilimler Fakültesi Islam Tarihi ve Sanatlari Bölümü Türk Islam Edebiyati ve Islam Sanatlari Anabilim Dali Arastirma Görevlisi alimi giris sinavi sonuçlari için tiklayiniz.

Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelisimi Programi Ögretim Görevlisi alimi giris sinavi sonuçlari için tiklayiniz.

Uluslararasi Iliskiler ve Erasmus Koordinatörlügü Uzman alimi giris sinavi sonuçlari için tiklayiniz.

Basarili olan adaylarin asagida belirtilen belgeleri hazirlayarak, en geç 09/09/2015 tarihi mesai bitimine kadar ilgili Fakülte veya Yüksekokula sahsen teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.
Ilgililere ilanen duyurulur.

ISTENILEN BELGELER :

1-Atama basvuru formu için tiklayiniz.
2-Adli Sicil Kaydi (E-Devlet sifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden alinabilir.)
3-12 Adet Fotograf.
4-Erkek Adaylar Için Askerlik Durum Belgesi