Ögrenciler Referans Belgelerini Aldi

Yayın Tarihi : 12/01/2016

Bartin Üniversitesinin ev sahipliginde bu yil üçüncüsü düzenlenen “Kariyer ve Istihdam Günleri”ndeki egitimlere katilan 413 ögrenciye is yasamlarinda referans olacak katilim belgeleri verildi.

Bartin Üniversitesinin ev sahipliginde Türkiye Is Kurumu (ISKUR) tarafindan geçtigimiz günlerde gerçeklestirilen “3. Kariyer ve Istihdam Günleri” kapsaminda ögrencilere katilim belgeleri teslim edildi.  Kariyer Günleri kapsaminda 2 gün boyunca katilimcilara; girisimcilik, liderlik, pazarlama teknikleri, insan kaynaklari yönetimi, hitabet sanati ve diksiyon konularinda egitimler verildi. Etkinliklerde alaninda uzman kisiler sunumlariyla ögrencilere hem teorik hem de pratik olarak deneyimlerini aktardi.

413 Ögrenciye Belge Verildi

Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) Dekani Prof. Dr. Said Kingir verilen seminerlerin önemine deginerek, “Egitimlerde yer alip katilim belgesi almaya hak kazanan 413 ögrenciye belgelerini verdik. Bu belgeleri ögrenciler is basvurularinda referans olarak kullanabilecekler. Ayni zamanda egitimlerden elde ettikleri kazanimlariyla is dünyasindaki rekabete ayak uydurabilecekler. Modern dünyanin gereksinimlerini bilerek, attiklari adimlarda ögrencilerimizin daha dikkatli olabileceklerini düsünüyoruz.” dedi.