Lojistik Yönetim Sistemi (LYS) kuruldu

Yayın Tarihi : 06/02/2019

Üniversitemiz bütçesinin etkin ve verimli harcanabilmesi ile kamusal kaynakların daha az maliyetle, hızlı, verimli, kaliteli ve yerinde harcanmasını ve israfın yok edilmesini sağlamak amacıyla Lojistik Yönetim Sistemi  (LYS)  kuruldu.

Üniversitemiz resmi internet sayfası “www.bartin.edu.tr üzerinden ‘DEMO’ olarak kullanıma sunulan LYS’ye 04 Şubat 2019 -28 Şubat 2019 tarihleri arasında ilk veriler Taşınır Kayıt Yetkililerince detaylandırılıp güncellenecektir. Bu süre içerisinde sistemde yapılan iyileştirmelerin ardından 1 Mart 2019 tarihi itibariyle LYS tümüyle kullanımına sunulacak.

Sistem ile birlikte;

• Birimlerimizin yapacağı doğrudan alım ve ihalelerin kararı verilirken; Genel Sekreterliğimizce LYS sistemi üzerinden sanal depodaki konsolide edilmiş varlıkların özellikleri ve hareketleri incelenecektir.
  • Birimlerin taşınır ve tüketim varlıkları için, bütçeleme ve ödenek harcama veya ek ödenek talepleri söz konusu olduğunda ihtiyaçlar öncelikle ambar veya ortak kullanımdaki mevcut atıl varlıklar ile karşılanması sağlanacaktır.

SON Duyurular