Liseli Ögrenciler Bartin Üniversitesini Gezdi

Yayın Tarihi : 24/11/2015

Bartin’in Ulus Ilçesindeki Abdipasa Çok Programli Lisesi ögrencileri Bartin Üniversitesini gezerek, bölümler hakkinda bilgi aldi.

Abdipasa Çok Programli Anadolu Lisesi son sinif ögrencileri, üniversite sinavlari öncesi Bartin Üniversitesine gezi düzenledi. Ögrenciler ilk olarak üniversitenin konferans salonunda tanitim filmini izleyerek, üniversitenin genel yapisi hakkinda bilgi aldilar. Burada ayrica bazi fakültenin akademisyenleri tarafindan bölümler tanitilirken, daha sonra ögrenciler Fen Fakültesinin laboratuvarlarini gezerek çalismalari yerinde inceledi. Derslikleri de gezen ögrenciler Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Egitim Fakültesi, Islami Ilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Orman Fakültesi hakkinda bilgiler aldilar.
Ardindan ögrenciler Agdaci Kampüsünden ayrilarak Meslek Yüksekokulu ve Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna geçtiler. Burada da ögrencilere önlisans programlari tanitildi.
Ilk defa Bartin Üniversitesine gelen ögrenciler güzel havayi da firsat bilerek, kampüs içerisinde fotograflar çektirdi.