Lise Ögrencileri, Üniversitemizi Gezdi

Yayın Tarihi : 15/03/2016

Ankara Çukurambar Sinav Temel Lisesi ögrencileri Üniversitemizi gezerek bölüm ve programlar hakkinda bilgiler aldi.

Ankara Çukurambar Sinav Temel Lisesi ögrencileri Üniversitemizi gezerek laboratuvarlarda yapilan çalismalari yerinde incelediler. Ögrencilere ilk olarak konferans salonunda üniversitenin genel yapisi ve fakülteler ile yüksekokullar hakkinda bilgi verildi. Ayrica Üniversitemiz Uluslararasi Iliskiler ve Erasmus Koordinatörlügünden Uzman Burçin Kef tarafindan üniversitenin yurt disi olanaklari anlatildi. Daha sonra ögrenciler Agdaci Kampüsünde yer alan Edebiyat Fakültesi, Egitim Fakültesi, Fen Fakültesi, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Islami Ilimler Fakültesi, Orman Fakültesi ile Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulunu gezdi. Orman Fakültesi laboratuvarlarinda yapilan çalismalari yerinde gören ögrencilere, burada akademik personel tarafindan ögrenim stratejileri hakkinda bilgi verildi.