Iç Denetçi Alim Ilani

Yayın Tarihi : 25/12/2013

5018 Sayili Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu hükümleri uyarinca Üniversitemize asagida adedi ve kadro derecesi belirtilen IÇ DENETÇI’ler alinacaktir.

UNVANI                KADRO DERECE                ADET
IÇ DENETÇI                    1                                  1
IÇ DENETÇI                    3                                  1
IÇ DENETÇI                    5                                  1

I- GENEL SARTLAR:

- 657 sayili Kanunun 48. maddesinde belirtilen sartlari tasimak.

II- ÖZEL SARTLAR:

a) Maliye Bakanligi Iç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafindan düzenlenen Kamu Iç Denetçi Sertifikasina sahip olmak.

b) Söz konusu sertifikaya sahip olmayanlardan;

- 5018 sayili Kanun kapsamindaki idarelerde meslege özel yarisma sinaviyla girip yeterlilik sinavinda basarili olan ve Rektörlügümüze basvuru tarihi itibariyle yardimcilikta geçen süre dahil mali hizmetler uzmani olarak en az bes yil çalismis olanlar, Ingilizce, Almanca veya Fransizca dillerinden birinden; KPDS, UDS veya yabanci dil bilgisi seviye tespit sinavindan en az elli puan almis olanlar ya da denkligi Yüksekögretim Kurulu tarafindan kabul edilen yabanci dil sinavindan esdeger puan almis olanlar ve anilan Kanunun geçici 21. maddesinin yürürlüge girdigi tarih olan 18.04.2013 tarihi itibariyle kirk yasini doldurmamis olanlar,

Veya;

- Meslege özel yarisma sinaviyla girip yeterlilik sinavinda basarili olan ve Rektörlügümüze basvuru tarihi itibariyle yardimcilikta geçen süre dâhil il egitim denetmeni, muhasebe denetmeni, milli emlak denetmeni, sosyal güvenlik denetmeni veya mahalli idarelerde müfettis olarak en az bes yil çalismis olanlar, Ingilizce, Almanca veya Fransizca dillerinden birinden; KPDS, UDS veya yabanci dil bilgisi seviye tespit sinavindan en az elli puan almis olanlar ya da denkligi Yüksekögretim Kurulu tarafindan kabul edilen yabanci dil sinavindan esdeger puan almis olanlar ve anilan Kanunun geçici 21. maddesinin yürürlüge girdigi tarih olan 18.04.2013 tarihi itibariyle kirk yasini doldurmamis olanlar da basvurabilirler.

c) Naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapiyor olmak.

III- BASVURU SEKLI VE YERI:

Adaylar müracaatlarini ilanin gazetede yayimlandigi tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Baskanligina sahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Sadece bir unvan için basvuru yapilacaktir. Birden fazla basvuru yapildigi takdirde her iki basvuru da geçersiz sayilacaktir. Posta ile yapilan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adres: Bartin Üniversitesi Rektörlügü Personel Dairesi Baskanligi / BARTIN

IV- BASVURULARININ DEGERLENDIRILMESI VE SONUÇLARI:

Ilan edilen kadro sayisindan fazla basvuru olmasi halinde Rektörlügümüzce kurulacak komisyon tarafindan yapilacak degerlendirme neticesinde atanmaya hak kazanan adaylar www.bartin.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan teblig mahiyetinde olacagindan, ayrica tebligat yapilmayacaktir. Atanmaya hak kazanan adaylarin ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlügümüz Personel Dairesi Baskanligina sahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin teslime müteakip atama yapilir, atamanin adaylara yazili olarak bildirilmesinden itibaren 15 gün içende aday görevine baslamak zorundadir. Bu süre içerisinde göreve baslamayanlar haklarini kaybederler.

V- BASVURU IÇIN ISTENEN BELGELER:

- Nüfus Cüzdani Fotokopisi

- Özgeçmis

- Mezuniyet belgesinin asli veya onayli sureti (Aslinin getirilmesi halinde üniversitemizce de onaylanabilir)

- Erkek adaylar için Askerlikle ilisigi olmadigina dair belge.

- Kamu Iç Denetçi Sertifikasi asli veya onayli sureti (Aslinin getirilmesi halinde üniversitemizce de onaylanabilir)

- Kamu Iç Denetçi Sertifikasi olmayanlarin ise yukarida istenilen hizmet sarti ile ilgili yazi ve hizmet belgesi, yabanci dil belgesi

- Naklen atanacaklar için hizmet belgesi ve iç denetçi kadrosunda görev yaptigina dair yazi.

- 2 adet Fotograf.