Yayın Tarihi : 21/12/2021
Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve Kastamonu Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nün işbirliğiyle, düzenlenecek olan “Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu”nun ilki Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nün ev sahipliğinde “Vefatının 50. Yıl Dönümünde Adnan Ötüken ve Cumhuriyet Dönemi Türk Kütüphaneciliği” teması ile 26 -28 Mayıs 2022 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi (hibrit) olarak gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda Sempozyumun ilk günü, 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Bartın Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı Konferans Salonunda Davetli konuşmacıların katılacağı oturumlar yüz yüze yapılacaktır. Aynı gün Kütüphane Fuaye Alanında “Adnan Ötüken” temalı bir sergi açılışı gerçekleştirilecektir.  Sempozyumun 2. ve 3. Günlerinde (27-28 Mayıs 2022) yapılacak oturumları ise çevrimiçi olacaktır.

Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu, Bilgi ve Belge Yönetimi alanındaki, öğretim elemanlarını, uygulamacıları, ilgili meslek örgütlerini, bu alana ilgi gösteren tüm paydaşları bir araya getirerek ortak bir tartışma platformu oluşturmayı ve bilgi ve belge yönetimi alanındaki bilim insanları ve uzmanların bilgi alışverişinde bulunmalarına olanak sağlamayı amaçlamaktadır.

Kongrede sunulacak bildiri özetleri, konunun uzmanlarından oluşan bilim komitesi tarafından değerlendirilecektir. Değerli katkılarınızı organizasyonun başarısı açısından çok önemsiyor, sizleri çalışmalarınızla kongremize davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

“I. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu: Vefatının 50. Yıl Dönümünde Adnan Ötüken ve Cumhuriyet Dönemi Türk Kütüphaneciliği” hakkında daha fazla bilgi için sempozyum web sayfasını (https://gelenektengelecegebby.bartin.edu.tr) inceleyebilirsiniz.

SON Duyurular